Ladies run for fun bilrally i Trollhättan 26 aug 2017

Förra lördagen var det Ladies run for fun i Trollhättan. Det är ett bilrally bara för damer och man utgår från Trollhättan och kör sedan genom Vänersborg och upp till Dalsland. Bilen måste vara minst 30 år gammal och det är bra om man har kläder som passar till. Förra året var det jättebra bilder i TTela (lokaltidningen), men i år var de snålare.
Det är fjärde året evenemanget hålls och tyvärr missade jag att gå dit och titta på dem i lördags. Men jag gick in på deras facebooksida och kunde se en massa fina bilder. Det ser verkligen trevligt ut! Och damerna verkar ha så kul! Och titta på deras snygga outfits!
Se bilder nedan..
Jag har frågat fotografen, IngMarie Gustafsson, om lov att få lägga in bilderna.
Nedan, citat  citat från TTELA. "Rallyt handlar inte om vem som kan åka snabbast. Efter starten i Trollhättan vid Högskolan Väst bär det av mot Vänersborg och upp genom Dalsland. Längs vägen finns det stationer med aktiviteter och tipsfrågor. Ett av stoppen är vid Dalaborgsparken, där vänersborgaren har god chans att titta på fina fordon.
– De kör inte efter karta utan efter noter. På stoppen är det retrofrågor och aktiviteter, som att knyta en slips på tid, säger Laila Bohlin." 

Vill man se fler bilder på snygga damer och fina gamla bilar, och Ladies Run for Fun från tidigare år så kan man gå in på Trestads Veteranbilklubbs hemsida - "Damrally".
Eller bilder från Ladies Run for Fun 2015, "Bland motorolja och papiljotter", (Trollhättan.com)

Till sist, lite mönstertips till er som vill sy retroinspirerade kläder.
Simplicity 8255 Jiffy, mönster till byxdress, 70-tal , 125 kr,  (Köp symönster on-line från Alrups-sy.se i Trollhättan.)


Nedan, Simplicity 8085 1950s Vintage, mönster till omlottklänning som knyts i ryggen. 125 kr  (Köp symönster on-line från Alrups-sy.se i Trollhättan.)
 Köp mönster on-line från Alrups-sy.seTitta på de internationella webbsidorna och beställ snabbt och säkert från Alrups-sy.se i Trollhättan. Ring (073-5616384) eller mejla (e-post: [email protected]) din beställning. Vi har alla mönster i lager och kan skicka samma dag. 
Kommentera inlägget här: