Flera långa kjolar i senaste streetstyle-modet

Har varit ute och "bläddrat" lite bland de färska bilderna från modeveckorna i Köpenhamn och Stockholm. När jag såg streetstyle-reportagen lade jag märke till att många hade ganska långa kjolar. En del hade vadlånga och andra till och med hellånga.
Se "Streetstyle från Stockholms modevecka", (damernasvarld) och "Streetstyle från Köpenhamns modevecka", (damernas värld). 
Snyggt med stövlar till! 
Plus att det är bekvämt och varmt att ha lång kjol när det blir kallare och blåsigt.
Skönt att ha lång kjol hemma och raggsockar och krypa upp i soffan med en bra bok.
Kollade runt bland kjolmönstren - Burda har i alla fall fem nya kjolmönster.
Burda 6466, Burda 6467, Burda 6468, Burda 6469 och Burda Young 6479. (Köp symönster on-line från Alrups-sy.se i Trollhättan.)
Nedan, Burda 6467, mönster till kjolar i två längder med blixtlås i sidan som kan bli sidosprund, stl 34-44.
Nedan, Burda 6468, mönster till klockad kjol i två längder, stl 34-44. Modellen är "platt" över mage och höfter och har resår i midjan. På bilden har man blus och jumper instoppad i kjolen, men jag tror att det är perfekt att ha en tröja utanpå. (Köp symönster on-line från Alrups-sy.se i Trollhättan.) 
Känns lite 70-tal, så jag lägger till ett retromönster till kjol, även det från Burda.
Nedan, Burda 6965, mönster till maxikjol i våder, stl 36-46. (Köp symönster on-line från Alrups-sy.se i Trollhättan.) 
Kjol är ju både bekvämt och praktiskt. Dessutom är många av modellerna lätta att sy. Förstår inte varför jag inte använder det mer ...
Titta gärna på Alrups pinterestsida, (pinterest.se/alrup) där jag bland annat har samlat bilder på fina kjolar i en Kjol-anslagstavla: Pinterest.se/Alrup/Kjolar.
Köp mönster on-line från Alrups-sy.seTitta på de internationella webbsidorna och beställ snabbt och säkert från Alrups-sy.se i Trollhättan. Ring (073-5616384) eller mejla (e-post: [email protected]) din beställning. Vi har alla mönster i lager och kan skicka samma dag. 
Kommentera inlägget här: