Tips på mönster till baddräkt och strandkläder i större storlekar.

Nej, jag har inte lust att bada, men det är det tydligen andra som har ;)
Sålde just det bästa mönstret till baddräkt och strandkläder i större storlekar som finns i mönsterbutiken just nu och tänkte jag kunde vidarebefordra det på bloggen. Den snygga baddräkten har draperingar fram och det har även strandklänningen. Vill man hellre sy linne och bikinibyxor så finns det mönster till det också i paketet.
Nedan, Butterick 5795, mönster till kort strandklänning, baddräkt, linne, bikinibyxor, baddräktskjol, s. 18-24 (stl 44-50) och s 26-32 (stl 52-60). Kolla gärna måttabellen - Butterick storlekstabell Women/womens petite.
Dessutom ingår mönster till olika kupstorlekar - A/B, C och D-kupa.
Mönstret kostar 89 kr + frakt.
Nedan, den korta strandklänningen med drapering fram. Mönstret går att förlänga så har man även mönster till en snygg sommarklänning. Mönstret är avsett för stretchtyger, och baddräktstyger (förstås).
Nedan, Butterick 5795, mönstrets omslag ..

Ett annat bra tips på badkläder i större storlekar är Butterick 6360, mönster till tankini med draperingar i sidorna. Mönstret kostar 89 kr + frakt, s 8-16 (stl 34-42) och s 18-24 (stl 44-50).
Fler mönster till stl 44 och uppåt finns på Alrups avdelning stl 44+
Köp mönster on-line från Alrups-sy.seTitta på de internationella webbsidorna och beställ snabbt och säkert från Alrups-sy.se i Trollhättan. Ring (073-5616384) eller mejla (e-post: [email protected]) din beställning. Vi har alla mönster i lager och kan skicka samma dag. 
Kategori:
Pia Rydälv:

Hej!
Jag är ute efter ett Tankinimönster som har en BH-KUPA i stil 85 H. Hittills har jag inte hittat någon! Samtliga kupor är för små i "vanliga" mönster! Även i färdiga tankinis! Svårt att hitta så jag tänker sy själv.
MVH Pia Rydälv

Svar: Här är några tips på mönster till tankini och badkläder med olika kupstorlekar! McCall's 5400 - https://mccallpattern.mccall.com/m5400
och Buttericks mönstersida med badkläder, Custom Cup Sizes - https://butterick.mccall.com/patterns/swimwear
Lycka till! Hoppas du hittar något som passar. Alla mönster kan beställas från min mönsterbutik on-line, Alrups-sy.se
M. Alrup

Kommentera inlägget här: