"Kreation der Woche" - på burdas tyska hemsida

Burda har två stora hemsidor, en tysk, burdastyle.de och en amerikansk, burdastyle.com. De har lite olika upplägg, och innehåll. Det är många hobbysömmerskor som skickar in bilder på vad de sytt och berättar lite om hur de fått idén och planerat sitt "syprojekt". Det är jättekul att se och läsa om hur de tänkt och se resultatet. Väldigt inspirerande!
Burdastyle.de har "Kreation der Woche" (Veckans skapelse/kreation). Sömmerskorna/modellerna är i alla åldrar och storlekar. Titta på den senaste "Kreation der Woche". "Top-modellen" fick inspiration från en modetidning och använde sitt favoritklänningsmönster och sydde på spets. Jag tror i alla fall att det var så hon skrev, jag kan så pass mycket tyska att jag (oftast) kan förstå texten (tror jag).
Burda är ett tyskt mönsterföretag (startades av Aenne Burda), hon var en föregångare inom sömnad eftersom hon startade mönstertidningen Burda så att man kunde köpa moderna mönster i Tyskland efter kriget. 
Nedan, söt klänning från senaste burda mönsterkollektion, vår/sommar 2014.
burda 6912, 95 kr, mönster till klänning och blus, stl 34-46. (Burdamönster har svensk sömnadsbeskrivning) - Köp mönster - Alrups-sy.se
 
 
Kommentera inlägget här: