Tips på tygbutiker i Västsverige

Uppsnappat på tyglanet i helgen ...
Tips på tygbutiker i Västsverige
Skroten i Kinna, Tygriket, 6 mil öster om Göteborg, 3 mil söder om Borås. Stor sortering av olika tyger. Gammal känt favoritställe för tygälskare. - http://www.skroten.se/ Det går att beställa via nätet. Man får titta på deras Instagramsida - ( https://www.instagram.com/skroten_tyg/)  och hittar man något man är intresserad av kan man mejla (e-post: info@skroten.se) och beställa. Smart idé att lägga ut bilder av tyger på instagram, det går kanske snabbare än att sköta en e-butik. Mer info om hur man beställer här: http://www.skroten.se/#bestalla-varor.  
Rosa huset - webbutik fylld med textil. https://www.rosahuset.com/ . Oj, här finns massor man vill köpa. Nu, genast! Bra upplägg. Inspirerande. 
Symaskinsexperten, Aröds Industriväg 76, Hisingsbacka. https://www.symaskinsexperten.se/. Har många fina tyger enligt tips från sylanet. Har e-butik. 
Tygaffären, Lagerströmsplatsen 2, Göteborg. Har mycket trikå och stickat. Har e-butik. - www.http://tygaffaren.se/sv/ 
Stoff och Stil, naturligtvis. https://www.stoffochstil.se/. Stor fysisk butik i Bäckebol utanför Göteborg och webbutik. Har nyligen börjat med Outlet på webben - https://www.stoffochstil.se/outlet 
Furulunds i Borås, Knalleland. http://furulundsmodetyger.se/#hem  "Smultronstället för tygälskare", enligt webben. Önskar att de ville starta webbshop. Har hört så många som med längtan i rösten pratar om deras kataloger som man fick förr. Men det är kanske ett passerat kapitel och de föredrar att satsa på fysiska butiker. 
Tips på inspiration och information: Christinas sytips - Din syfröken på nätet! 
Se på hennes syrum! Superfint och välorganiserat! 
Det bästa är att hon gör youtubevideor där hon "undervisar" och ger tips. Se Christinas Sytips, Youtube
Se fler tips på tygbutiker under kategori "Sybutiker" i bloggen
Kommentera inlägget här: