Mimi G, mönsterdesigner med kurvor

Vill tipsa om en mönsterdesigner med kurvor och som gör mönster även för kvinnor med kurvor, i synnerhet med rumpa och lår. 
Mönstren säljs av Simplicity och här är ett urval: Simplicity Collection Mimi G  
Nedan, Simplicity 8655, Mimi G Style, mönster till byxor med hög midja och blus med knyt i midjan. (Köp mönster on-line från Alrups-sy.se.)
Mimi G har dessutom gjort videos med sömnadsbeskrivningar (på engelska) och man kan klicka vidare på mönstrens hemsida eller hitta dem på youtube (sök tex"mimi g sew along")
Hon gör mönster till plagg i olika stilar och numera även mönster till herr och barn.
Nedan, Simplicity 8749, Mimi G Style, mönster till kappa, kavaj och byxor. (Köp mönster on-line från Alrups-sy.se.)

Mönstren på bilderna ovan finns bland höstens mönster och ska komma i början av september 2018.Vill du veta när vi får in nya mönsterkollektioner? Följ oss på Facebook-Alrups-sy.se eller Instagram - Alrupssy! Vi lägger ut nyheterna där. 
Mimi G har även en blogg - mimigstyle.com
Ett annat mönster som jag gillar är Simplicity 8222, Mimi G, mönster till bomberjacka och stretch skinny jeans, och då syftar jag främst på bomberjackan. (Köp mönster on-line från Alrups-sy.se.)

Köp mönster on-line från Alrups-sy.se. Se gärna Alrups-sy.se prislistaTitta på webbsidorna och beställ snabbt och säkert från Alrups-sy.se i Trollhättan. Ring (073-5616384) eller mejla (e-post: [email protected] ) din beställning. Vi har alla mönster i lager och kan skicka samma dag.