Tittat på årets första galakläder

Januari är ju perfekt om man gillar att titta på festkläder. I tidningarna och på nätet (och tv) visas många bilder, och filmklipp, från olika galor. Hittills är det bara Golden Globes 2017 i USA och Elle-galan i Sverige som fått reportage på webben, men det kommer fler...
Det är faktiskt inte helt fel. Jag gillar att titta (och ibland småle) åt de uppklädda människorna på röda mattan. Sedan är det nog en del som tittar för att få inspiration till studentbalen, färger, detaljer etc ...
Här är några länkar:
Damernas Värld: "Golden Globes 2017 - Här är kvällens vackraste klänningar".
Elle: "Golden Globes 2017 Alla klänningarna från röda mattan".
Chic: "Bäst klädda på Golden Globe 2017".
och sedan är det svenska festkläder från röda mattan.
Elle: "Röda mattan på Elle-galan 2017!"
Femina: "Chefredaktören väljer: (Elle)galans 10 snyggaste outfits"
Jag har faktiskt redan sålt några symönster till balklänningar redan. De första beställningarna brukar komma direkt efter nyår. Här är tips på ett par bra mönster:
Nedan Burda 6585, mönster till klänningar i två längder, 119 kr
Nedan en riktig klassiker vad det gäller brud- och balklänningar, Burda 6776, mönster till festklänning, lång och kort. 119 kr. 
Mönster till fler festkläder hittar du på Alrups avdelning för festmönster - Alrups-sy.se/bal
Gillar man mer "speciella" och/eller lite originella mönster till fest/balkläder kan man gärna titta på Alrups avdelning med mönster till lajv- och historiska kläder/dräkter: Alrups-sy.se/lajv.
Köp mönster on-line från Alrups-sy.se. Titta på de internationella webbsidorna och beställ snabbt och säkert från Alrups-sy.se i Trollhättan. Ring (073-5616384) eller mejla (e-post: alrups.sy@alrups-sy.se) din beställning. Vi har alla mönster i lager och kan skicka samma dag. 
Kommentera inlägget här: